Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Regina Maria deschide prima clinică de servicii medicale personalizate din țară

Regina Maria deschide prima clinică Private Care din România, echivalentul medical al serviciilor private banking, în urma unei investiții de 250.000 de euro.
Regina Maria

Acest serviciu presupune un plan personalizat de consultație, pe care pacientul îl va primi de la un consultant personal, ce îl va prelua din momentul în care pășește în clinică, până la rezolvarea problemei. Pe lângă actul medical propriu-zis, pacientul va avea parte și de alte facilități, precum medici disponibili în funcție de programul său, consultanță în nutriție sau un program complet de evaluare a stării de sănătate realizat într-o singură zi –„One Day Check-up”. Așadar, în baza istoricului medical, în funcție de problema de la acel moment și de nevoile pacientului, consultantul personal va face toate programările necesare la medici, îl va îndruma permanent și va face follow-up, oferindu-i recomandări referitoare la planul de medicație, răspunsul la tratament și alte sfaturi conexe.

„Actul medical trebuie să integreze și o experiență care să meargă dincolo de investigații și analize, către stilul de viață al pacientului”, declară Fady Chreih, CEO Rețeaua de sănătate Regina Maria.

Noua clinică va fi deschisă în cadrul Campusului Regina Maria Băneasa, aflată în București. Printre alte beneficii aduse de clinica Private Care se numără: recepție separată, un număr special dedicat pacienților și un lounge în care se pot relaxa între consultații.

Regina Maria este una dintre cele mai extinse rețele de servicii medicale din România, având 22 de locații proprii în București și în țară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii