Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Regina Maria deschide o nouă unitate în Timișoara

Rețeaua de sănătate Regina Maria deschide prima unitate medicală din vestul țării, la Timișoara, cu o investiție totală de 1 milion de euro. Noua clinică este una dintre cele mai mari ale Rețelei, având o suprafață de 1.000 mp și 16 cabinete medicale.
REGINA MARIA Timisoara (1)

Policlinica Regina Maria din  Timișoara este localizată în Iulius Mall, la etajul 1, și aduce, pe lângă principalele specialități pentru adulți și copii, un Centru de Medicina Muncii, un laborator regional de analize medicale și un punct de recoltare. Noul laborator efectuează o gamă completă de analize medicale, printre care: teste de alergologie, anatomie patologică, biochimie, biologie moleculară, citologie, hematologie și microbiologie.

Regina Maria deschide prima clinică de servicii medicale personalizate din țară

Clinica este dotată cu echipamente de înaltă performanță și are o echipă formată din 30 de medici. Cazurile medicale vor fi abordate de o echipă multidisciplinară, Policlinica  având peste 20 de specialități medicale, printre care: Alergologie și Imunologie clinică, Boli infecțioase, Cardiologie pentru adulți și copii, Pediatrie, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Medicină Internă, Obstetrică-Ginecologie, ORL și altele.

Mid Europa Partners achiziționează Rețeaua de sănătate Regina Maria

Aspirăm să devenim prima opțiune a bănățenilor în materie de servicii medicale și să demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru comunitatea locală de business.”, a declarat Fady Chreih, Director General Rețeaua de Sănătate Regina Maria.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii