Cautare
, Editor Coordonator

CORONAVIRUS |
|

Regele schiază, Tailanda protestează

Zeci de mii de tailandezi au protestat zilele acestea pentru că regele lor se află în vacanță în Germania, în loc să-și conducă supușii prin teribila pandemie de COVID-19, scrie revista britanică Tatler.
The King

Potrivit publicației amintite, regele Vajiralongkorn și anturajul său se află la schi, în Bavaria.În Tailanda, regele nu poate fi criticat, cei care încalcă legea putând fi acuzați de lezmajestate și trimiși la închisoare pentru 15 ani. Cu toate acestea, propoziția „Why do we need a King” a făcut nu mai puțin de 1,2 milioane de share-uri pe Twitter.

În Tailanda se înregistrează peste 1000 de persoane infectate cu noul coronavirus și patru decese. În ultimele zile, virusul a atacat și capetele încoronate, Prințul Charles fiind cea mai recentă victimă, după Prințul Albert de Monaco și Arhiducele Karl von Habsburg, șeful Casei de Habsburg-Lorraine.

Nici vecinii din Casa regală a Malaieziei nu se simt foarte bine, cuplul regal fiind în autoizolare după ce unul dintre angajații lor a contractat virusul.

Credit foto: © Leuchtende Hotelfotografie/ Grand Hotel Sonnenbichl. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii