Cautare
, Staff

Lideri |
|

Regele Mihai a murit la 96 de ani

Familia Regală a României a anunțat, printr-un comunicat de presă, că Regele Mihai I al României a decedat astăzi, la ora 13, la vârsta de 96 de ani, la reședința din Elveția.
Regele Mihai I

Acesta a împlinit 96 de ani, în data de 25 octombrie.

La căpătâiul Regelului a stat, până în ultima clipă, Alteța Sa Regală Principesa Maria.

În această seară, la 19, Custodele Coroanei române, Principesa Margareta a României, va face o declarație către țară. În cursul zilei de mâine va fi făcut public, în detaliu, programul funeraliilor.

Principesa Margareta a României, Locul 2 în Top 50 cele mai influente, ediția 2017

Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi peste două zile în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei. Slujba de înmormântare va avea loc la Catedrala Patriarhală. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală.

Regele Mihai împlinește azi 96 de ani

La dorința Custodelului Coroanei române, funeraliile Regelui Mihai I vor respecta tradiția înaintașilor Majestății Sale Defuncte.

Începând de mâine, cărți de condoleanțe vor fi deschise simultan la Castelul Peleș, la Palatul Regal din Calea Victoriei și la Palatul Elisabeta. Ele vor fi la dispoziția publicului timp de 40 de zile. Condoleanțele pot fi transmise și online la adresa http://www.familiaregala.ro/mesaje/ .

Toți cei care doresc să depună flori, jerbe sau coroane sunt invitați să o facă, începând de mâine, la Palatul Regal din Calea Victoriei, în fața intrării principale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii