Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Regele din Insula Craniilor

”Kong: Skull Island” este un film american tipic, numai bun de vizionat dacă vreți să evadați, timp de două ore, într-o lume fantastică.
KONG: SKULL ISLAND

Vă plac filmele de aventură cu monștri supradimensionați? Vreți să petreceți două ore pline de adrenalină vizionând un film antrenant și care, deși în mod clar comercial, vă va aduce în atenție concepte precum lupta om-natură și confruntarea pacifiști-împătimiți de război? Dacă ați răspuns ”Da” la întrebările de mai sus, mergeți la cinematograf, cumpărați-vă bilete la ”Kong: Insula Craniilor”, distribuit în România de Freeman Entertainment,.Nu uitați să vă luați și un popcorn mare și veți fi gata să savurați o peliculă americană clasică. De remarcat la acest film este și coloana sonoră, cu melodii ale unor trupe precum Black Sabbath, Creedence Clearwater Revival sau The Stooges.

Producătorii peliculei „Godzilla” regândesc originile unuia dintre cei mai puternici monștri mitici în „Kong: Insula Craniilor”, din 10 martie, odată cu premiera pe marile ecrane din toată ţara a filmului marca Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures și Tencent Pictures.

Pelicula ”Câinele, adevăratul meu prieten” dezvăluie o față mai puțin cunoscută a amicilor noști patrupezi

O aventură originală și palpitantă regizată de Jordan Vogt-Roberts („Regii verii”), filmul ne spune povestea unei echipe diverse formată din oameni de știință, soldați și aventurieri, care pornesc să exploreze o insulă mitică, necartografiată, din Pacific, pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă. Izolată de orice mediu familiar, echipa se aventurează pe domeniul mărețului Kong, declanșând bătălia supremă dintre om și natură. Pe măsură ce misiunea lor de descoperire devine una a supraviețuirii, membrii echipei trebuie să se lupte pentru a scăpa din acest Eden primitiv, unde oamenii nu-și au locul.

Din distribuția filmului fac parte Tom Hiddleston („Răzbunătorii”, „Thor: Întunericul”), Samuel L. Jackson, nominalizat la premiile Oscar („Pulp Fiction”, „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”), John Goodman („Transformers: Exterminarea”, „Argo”), Brie Larson, laureată a premiului Oscar („Camera”, „O tipă… dezastru”), Jing Tian („Police Story: Lockdown”), Toby Kebbell („Planeta Maimuțelor: Revoluție”), John Ortiz („Steve Jobs”), Corey Hawkins („Straight Outta Compton”), Jason Mitchell („Straight Outta Compton”), Shea Whigham („Lupul de pe Wall Street”), Thomas Mann („Eu, Earl și sfârșitul ei”), Terry Notary („Planeta Maimuțelor: Revoluție”) și John C. Reilly, nominalizat la premiile Oscar („Chicago”, „Gardienii Galaxiei”).

Vogt-Roberts regizează filmul pe baza unui scenariu scris de Dan Gilroy, Max Borenstein și Derek Connolly, povestea fiind creată de John Gatins. „Kong: Insula Craniilor” este produs de Thomas Tull, Mary Parent, Jon Jashni și Alex Garcia, producătorii executivi fiind Eric McLeod și Edward Cheng.

”Animale fantastice și unde le poți găsi” nu este doar un film despre vrăjitori, ci și o parabolă despre excluziunea socială a celor care sunt diferiți.

Din echipa creativă din spatele camerelor fac parte Larry Fong, director de imagine („Batman vs. Superman: Zorii dreptății”), Stefan Dechant, scenograf (director artistic supervizor al peliculelor „Adevăratul curaj” și „Avatar”), Richard Pearson, editor de imagine nominalizat la premiile Oscar („Zborul United 93”, „Supremația lui Bourne”), Mary Vogt, designer de costume (filmele „Bărbații în negru”) și Henry Jackman, compozitor („Căpitanul America: Război civil”). Din echipă mai fac parte Bill Corso, supervizor make-up premiat la galele Oscar („Lemony Snicket: O serie de evenimente nefericite”, „Star Wars: Trezirea forței”) și George Cottle, coordonator cascadorii („Interstellar: Călătorind prin univers”, „Cavalerul negru: Legenda renaște”). Legendarul Kong a fost adus la viață la un cu totul alt nivel de Industrial Light & Magic, Stephen Rosenbaum, dublu laureat al premiilor Oscar, fiind supervizor senior al efectelor vizuale („Avatar”, „Forrest Gump”), alături de Jeff White, supervizor efecte vizuale, nominalizat la premiile Oscar („Răzbunătorii”).

Pentru a cufunda publicul în întregime în misterioasa Insulă a Craniilor, regizorul Jordan Vogt-Roberts și echipa sa, plus distribuția, au filmat pe trei continente timp de mai bine de șase luni, turnând cele mai importante cadre la Oahu, Hawaii, pe Coasta de Aur, în Australia, și în Vietnam. Aici, filmările au avut loc în mai multe locații, unele dintre ele nemaifiind văzute vreodată într-o peliculă artistică.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii