Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Regatta: 28 de ani de regal imobiliar românesc

Regatele, în cel mai cunoscut sens, acela de întreceri cu ambarcațiuni, au fost întotdeauna simboluri ale eleganței, luxului și competiției, iar Regatta – The Real Estate Company a reușit să aplice și să desăvârșească acest regal și în domeniul imobiliar de lux din România, într-un mod unic și vizionar.
10

 

 

Acesta este și motivul pentru care povestea Regattei, așa cum a fost ea creată de Eduard Mircea Uzunov, în 1993, nu începe cu „a fost odată”, ci continuă, la cel mai înalt nivel!

Ea împlinește, azi, 28 de ani și a adunat în tot acest timp alte sute de povești frumoase despre case care au parcurs veacuri, despre imobile care au intrat în istorie ori despre locații exclusiviste care au devenit „acasă”, pentru mii de oameni și firme.

Noblețea obligă, de aceea, pentru echipa Regatta, stabilitatea și profesionalismul, expertiza oamenilor, necesitățile individuale ale fiecărui client și fiecărei afaceri, analizele și studiile efectuate pentru cunoașterea la perfecțiune a legislației și a trendurilor din domeniile imobiliar și economico-financiar au fost întotdeauna, mai presus decât cotațiile de piață sau rapoartele cerere-ofertă.

„Prețul este ceea ce plătești. Valoarea este ceea ce primești”, spunea Warren Buffet, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, în timpul crizei financiare din 2008. De atunci, cuvintele lui au devenit reper pentru toți cei care fac sau au făcut parte din echipa Regatta, pentru că i-au ajutat să facă distincția între preț și valoare și să-și ajute clienții să înțeleagă mai bine cele două concepte, înainte de a investi într-un imobil, mai ales în vremuri de criză.

„În imobiliare cheia succesului este să ai locații, locații, locații! Adică să ai imobile care sunt în locații ce sunt afectate în mică măsură. „3L“ în real estate este esențial. De aceea clădirile de valoare de care ne ocupăm nu au suferit din punct de vedere al prețului pentru că sunt în locații foarte bune și, în plus, au niște finisaje excepționale“, a spus recent, Eduard Mircea Uzunov, făcând referire la apetitul pentru investiții în imobiliare și în artă, generat de actual criză generată de noul Coronavirus.

Cu o astfel de rețetă, călătoria Regattei Uzunov va continua, cu siguranță și în următorii 28 de ani, așa că ne dorim să aibă viață lungă și frumoasă, sub aceleași semne ale performanței, calității și profesionalismului!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii