Cautare
, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Refresh la investiții în sectorul HoReCa

Deși sectorul HoReCa încă traversează o perioadă dificilă, dezvoltarea segmentului delivery, care a reprezentat ancora multor business-uri în perioada de lockdown, oferă curaj multor antreprenori să investească în această industrie.
Italian,Pizza,Is,Cooked,In,A,Wood-fired,Oven.

În acest sens, societatea Muntenia Edil Construct anunță o investiție de peste 100.000 de euro în proiectul Antica Pizza – o pizzerie artizanală, bazată pe produse autentice, italiene.

Potrivit reprezentanților pizzeriei, suma acoperă amenajarea și dotarea spațiului cu aparatură profesională, de ultimă generație, dezvoltarea e-shopului, materii prime, pregătirea personalului, dar și cheltuielile de consultanță.

Proiectul este realizat în colaborare cu agenția de consultanță Next Root Management Systems.

„În ciuda dificultăților prin care trec restaurantele, există antreprenori din alte industrii, care aleg să investească în continuare în concepte cu potențial, acordând o atenție sporită înțelegerii nevoilor consumatorilor, optimizării resurselor, implementării și respectării procedurilor. Antica Pizza este o afacere, care a pornit de la pasiunea proprietarului pentru un business bine făcut, corect și echitabil. Fără a avea experiență în restaurante, dar cu o viziune sănătoasă, orientată spre calitate în produs și servicii, el ne-a abordat și ne-a solicitat să creăm împreună un concept de delivery bazat pe pizza sănătoasă, accesibilă ca preț, care să devină o referință în peisajul local”, a declarat Dragoș Panait, fondator Next Root Management Systems.

Proprietarul pizzeriei, Florin Moise preconizează că această investiție va fi amortizată în 3 ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii