FacebookTwitterLinkedIn

Reff & Asociații a fost implicată în toate etapele tranzacției, începând cu analiza juridică, structurare, negociere, semnarea și finalizarea achiziției.

A fost un proiect complex, care a implicat avocați din echipele noastre de drept imobiliar și din cea de drept societar și comercial. Suntem încântați de faptul ca am reușit, încă o dată, să ne sprijinim clientul în consolidarea portofoliului său din România”, a spus Irina Dimitriu (foto), partener asociat și coordonator al practicii de drept imobiliar a Reff & Asociații, care a coordonat echipa de proiect a companiei.

Această echipă le-a inclus pe Maria Nițulescu, avocat asociat senior, Sandra Cahu Ionescu, avocat asociat senior, Diana Doci, avocat asociat, și Cristiana Baltag, avocat asociat.

Asistența acordată în această tranzacție de către Reff & Asociații, partenerul nostru de mai bine de 10 ani, ne-a ajutat să continuăm strategia de expansiune în regiune, oferindu-ne, cu dedicare și profesionalism, sprijinul de care aveam nevoie”, a spus Robert Ioniță, director juridic NEPI Rockcastle.

De partea Grupului Primavera Development s-au aflat avocații Eversheds România.

Cu o echipa de 73 de avocați, Reff & Asociații este una dintre cele mai mari societăți de avocați din România, fiind activă mai ales în asistarea clienților în tranzacții de fuziuni și achiziții, drept imobiliar, finanțări bancare și tranzacții cu portofolii de credite.

Listat la Bursa de Valori din Johannesburg și Euronext Amsterdam, NEPI Rockcastle deține în prezent peste 54 de proprietăți (retail și spații office), în opt țări, concentrându-se asupra creșterii și dezvoltării activelor imobiliare din piețe competitive din Europa Centrală și de Est. Compania este cel mai mare deținător de proprietăți de retail în România, Polonia și Slovacia, având o prezență semnificativă și în Ungaria, Croația, Bulgaria, Cehia și Serbia.

Reff & Asociații este membră a rețelei internaționale de avocați Deloitte Legal, care numără peste 1.800 de avocați în 75 de țări.