Cautare
, Contributor

Timp liber |
|

Reduceri la biletele de acces la Dino Parc Râșnov, acum și online

Pentru a marca cei 6 ani de existență, Dino Parc Râșnov lansează noul website www.dinoparc.ro cu magazin online integrat, din care vizitatorii pot achiziționa bilete de acces digitale și se pot bucura de reducerile de grup, care până acum erau disponibile doar la casele de bilete, la intrarea în parc. Dinoparc.ro poate fi accesat atât de pe desktop sau tabletă, cât și de pe mobil.
RDCL-111

Pe noul shop-ul www.dinoparc.ro/shop sunt disponibile pentru achiziție bilete de acces în parc pentru:

  • Copii între 3 și 18 ani – 23 de lei (cu reducere de 20% pentru mai mult de trei bilete achiziționate)
  • Adulți – 30 de lei
  • Studenți și pensionari – 24 de lei
  • Grupuri de 10 copii + 1 adult supraveghetor care intră gratuit (cu reducere 20% pentru copii)
  • Grupuri de 15 copii + 1 adult supraveghetor care intră gratuit (cu reducere 20% pentru copii)

Persoanele cu dizabilități, precum și însoțitorii acestora vor avea întotdeauna intrarea gratuită la Dino Parc Râșnov, prin prezentarea documentul doveditor al dizabilității.

Parcul este deschis de luni până joi între 10:00 și 18:00, vineri și sâmbătă în intervalul 10:00-19:00 și duminică între 10:00 și 18:30. Pentru vizitarea Dino Parc Râșnov nu este necesară rezervarea în prealabil.

Dino Parc Râșnov se află în aer liber și se întinde pe o suprafață de peste 3,5 hectare de pădure, astfel, purtarea măștii de protecție este obligatorie doar dacă se formează aglomerări de persoane sau în interiorul clădirii principale și în căsuțele din copaci.

În luna aprilie a acestui an, Dino Parc Râșnov a expus cel mai înalt dinozaur din Sud-Estul Europei, un Diplodocus care se ridică la peste 11 metri deasupra pământului, o înălțime echivalentă a două girafe puse una peste cealaltă. Diplodocus face parte din familia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii