Cautare
, Contributor

IT |
|

Reduceri între 40% și 86% pe elefant.ro de Sfânta Maria

online-300x198.jpg
În perioada 15-18 august, peste 50.000 de produse de pe elefant.ro vor avea prețuri reduse cu procente între 40 și 86 la sută, au anun'at reprezentanţii companiei. 

Reducerile se vor aplica la cărți, eBooks, jucării și produse vestimentare.

“Sărbătorim alături de clienții noștri Sfânta Maria și venim în întâmpinarea lor cu promoții extraordinare, din seria care ne-a consacrat drept magazinul online cu cele mai bune prețuri. Reducerile pe care le oferim sunt un efort pe care îl depunem pentru a crește confortul și experiența pe site a clienților noștri. Pentru aceasta campanie am oferit discounturi semnificative pentru aproximativ 50.000 de produse. Urăm "La mulți ani!" tuturor sărbătoriților și vă așteptăm pe toți pe elefant.ro cu prețuri irezistibile", spune Ana-Rita Da’Ros, director ecommerce la elefant.ro.

Potrivit calculelor reprezentanţilor site-ului, de la înființarea magazinului online și până în prezent, campaniile de reduceri au ajutat cumpărătorii să economisească aproape 12 milioane de lei.

La începutul acestei săptămâni, elefant.ro a anunțat introducerea în ofertă a unei noi categorii de produse, din zona fashion care include momentan peste 3.000 de articole de vestimentație, încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați. Noua categorie funcționează în versiunea de beta testing, urmând ca lansarea oficială să aibă loc într-un interval de 2-4 săptămâni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii