Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Red Dot Award 2020: Noile Peugeot 208 și 2008 recompensate pentru designul lor

Noul Peugeot 208 și noul SUV Peugeot 2008 primesc premiul Red Dot Award 2020 la categoria „Product Design”.
PEUGEOT_2008_RedDot2020

Cele două modele Peugeot au impresionat juriul internațional prin designul lor exterior sportiv și calitatea finisajelor. Este a șasea oară când constructorul auto francez câștigă premiul pentru design.

„Este o onoare să primim mult râvnitul premiu Red Dot Award la categoria ‘Product Design’ pentru două dintre noile modele ale mărcii. Premiul câștigat este o dovadă în plus că ne aflăm pe drumul cel bun în ceea ce privește noua identitate vizuală a mărcii”, a declarat Haico van der Luyt, Director General Peugeot Germania.

Prin designul său îndrăzneț, noul Peugeot 208 reflectă pe deplin evoluția mărcii Peugeot. Designul atletic, dar și liniile pure și senzuale ale Noului Peugeot 208 au sedus juriul concursului Red Dot Design Award. Interiorul propune, în premieră mondială, intrumentarul de bord digital 3D. Disponibil ca echipare standard începând cu nivelul de echipare Allure, instrumentarul de bord face parte din Peugeot 3D i-Cockpit®, care include un volan compact cu comenzi integrate și un ecran tactil de 10ʺ.

Noul SUV Peugeot 2008 a impresionat juriul grație luminilor de zi verticale cu LED, ușor de recunoscut, ce imită colții unui leu și definesc noul limbaj de design al mărcii. Profilul multifațetat adoptat de noul SUV dezvăluie linii elegante și sugerează un design omogen și dinamic, din orice unghi l-ai privi. Partea din spate include o bandă orizontală de un negru strălucitor ce integrează semnătura luminoasă LED a mărcii, cu forma celor trei gheare. Interiorul noului SUV Peugeot 2008 se remarcă prin atenția acordată detaliilor: cusături elegante, iluminat ambiental cu LED (începând cu nivelul de echipare GT Line) și materiale premium precum Alcantara® (disponibil în versiunea GT).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii