FacebookTwitterLinkedIn

Amplasată pe Bulevardul Corneliu Coposu, Unirii View va fi cea mai înaltă clădire din centrul Bucureștiului, cu o înălțime care va atinge 73 de metri. Aceasta va avea 19 etaje, incluzând parterul, 17 etaje destinate spațiilor de birouri și un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adăuga o parcare subterană împărțită pe trei niveluri subterane.

Imobilul va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați.

Finalizarea proiectului este anunțată pentru această vară, în acest moment realizându-se lucrări la etajul 14.

Unirii View și zona centrală din București continuă să atragă sedii centrale de companii, un fapt normal, dacă luăm în considerare nevoile companiilor care doresc o vizibilitate excelentă și conexiuni excelente pentru angajații lor și vom vedea în viitorul apropiat că tot mai multe companii vor lua aceeași decizie”, afirmă Andreea Păun, Managing Partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, responsabilă de strategia de închiriere și managementul comercial al proiectului.

Red Bull a fost asistată în tranzacție de către compania de consultanță imobiliară Avision Young.

Aproximativ 25% din suprafața clădirii (4.000 de metri pătrați) a fost închiriată de către furnizorul de soluții și servicii software NTT Data Romania, care își va muta, din 2018, sediul central din București în zona Unirii.

Unirii View a obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016. Imobilul este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România. precum Deva Logistics Park, preluat de către fondul de investiții CTP.

Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture, care în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală și gestionează partea de design, și Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează întregul proces de dezvoltare, precum și project managementul clădirii.