Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Recuperatorii de camioane” se întorc pe History

History va lansa un nou sezon din serialul „Recuperatorii de camioane”. Episoadele celui de-al doilea sezon vor fi difuzate în fiecare joi, la orele 21:00, începând cu 22 ianuarie.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Noul sezon din „Recuperatorii de camioane” vine cu recompense mai mari, termene mai strânse și concurență mai acerbă. Fiecare echipă se consideră a fi cea mai bună și în aceste noi episoade are ocazia să o dovedească. În acest an, trei echipe se vor strădui să recupereze încărcăturile pierdute iar miza este cu atât mai mare cu cât numai cei care recuperează camionul sunt plătiți.

Emisiunea urmăreşte „vânătorii” de camioane de pe tot teritoriul Americii, porniţi în misiuni periculoase de recuperare a încărcăturilor dispărute. Chiar dacă drumurile din SUA reflectă economia lor prosperă, în fiecare săptămână sute de camioane, care transportă încărcături valoroase, sunt furate şi apoi abandonate. Aceste încărcături trebuie căutate și recuperate, altfel companiile înregistrând pierderi masive. Pentru fiecare camion găsit se oferă o recompensă, care este suplimentată dacă încărcătura este găsită intactă.

„Recuperatorii de camioane” trebuie să găsească aceste autovehicule pierdute, aceasta fiind sursa lor constantă de venit. O serie de personaje pitoreşti se întrec contra-cronometru pentru a recupera camioanele şi a câştiga banii oferiţi. De la recuperarea mărfii furate, la urmărirea încărcăturilor pierdute, zilele recuperatorilor sunt pline de acțiune și nu sunt niciodată la fel, însă recompensele oferite îi fac de fiecare dată să continue.

Fiecare nou episod va fi o competiție serioasă pentru a vedea ce echipă este cea mai rapidă, mai norocoasă și mai orientată.

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom TV, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii