Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Rectificarea bugetară a fost discutată în coaliția de guvernare

La finalul întâlnirii liderilor coaliției de guvernare, Dacian Cioloș, copreședintele USR PLUS, a declarat că s-a convenit să fie suplimentate sumele la Sănătate și la Transporturi. Pentru Ministerul Sănătății vor fi alocate 3,7 miliarde lei, iar pentru cel al Transporturilor bugetul va crește cu aproximativ 625 de milioane de lei, informează Radio România Actualități.
bani

Dacian Cioloș: „Am  discutat pe mai multe ministere, dar noi am insistat la Ministerul Transporturilor și la Ministerul Sănătății, unde e nevoie de bani. La Ministerul Sănătății în mod clar, la Ministerul Transporturilor a fost și o execuție bună până acuma și și acolo erau nevoi. Am ajuns, în principiu, la un acord. Acum așteptăm să vedem cifrele consolidate, dar va fi o creștere semnificativă față de ceea ce a fost propus inițial”, conform RRA.

O altă temă discutată în ședința coaliţie a fost legată de lansarea unui nou plan de investiții în infrastructura locală în valoare de aproximativ 50 de miliarde de lei. Programul va viza infrastructura rutieră, canalizare și gaze.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii