Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Recital de arii, lieduri şi canţonete, cu tenorul Lucian Corchiş

Fundaţia Calea Victoriei organizează pe 20 ianuarie 2018, de la ora 19:00, în Sala de Spectacole a Cercului Militar Naţional din Bucureşti, Recitalul de arii, lieduri şi canţonete, o călătorie prin universul muzical al unor compozitori celebri. Recitalul va fi susţinut de tenorul Lucian Corchiş şi pianista Livia Teodorescu-Ciocănea.  
Lucian Corchis

Lucian Corchiş, prim solist la Opera Naţională Bucureşti din 2006, a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. A colaborat cu Opera Naţională din Cluj, Opera Naţională din Timişoara, Opera Naţională din Iaşi, Filarmonica din Stuttgart, Orchestra Naţională Radio şi altele, iar în repertoriul său se regăsesc roluri precum Faust (Faust), Rodolfo (La Boheme), Ducele de Mantua (Rigoletto).

Livia Teodorescu-Ciocănea este profesor universitar doctor la catedra de compoziţie a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, compozitor şi pianist. Creaţia sa cuprinde peste 60 de lucrări de diferite genuri muzicale (cameral, vocal simfonic) care au fost interpretate în ţări precum Italia, Australia, Franţa, Danemarca, Spania sau România.

În programul recitalului se vor regăsi lucrări muzicale valoroase semnate de Franz Schubert, Richard Strauss, Gabriel Faure, Frederic Chopin, Paolo Tosti, Piotr Ilici Ceaikovski.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii