Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

Rebranding global : GDF Suez devine Engie şi în România

DF Suez Energy România anunţă schimbarea mărcii comerciale în Engie şi în România.
conducta_gaze_energie.jpg

Grupul franco-belgian, unul dintre cei mai mari jucători la nivel global de pe piața utilităților, a anunțat demararea procesului de rebranding încă din aprilie 2015.

Numele Engie a fost ales pentru sonoritatea sa, fiind contragerea cuvântului ,,energie’’. Sloganul „By people for people” va fi păstrat, căpătând un sens și mai pregnant într-un context în care soluţiile de energie sunt dezvoltate împreună cu partenerii şi clienţii noştri.

„La 10 ani de prezenţă în România, suntem pregătiţi să facem un nou pas în evoluţia companiei prin adoptarea noii mărci, Engie. Această schimbare de marcă va sprijini noua poziţionare care se va traduce la nivel local prin dezvoltarea unor produse şi servicii de eficienţă energetică care să permită diminuarea consumului de energie şi prin dezvoltarea de soluţii digitale menite să le faciliteze clienţilor un acces mai facil la serviciile şi ofertele noastre. Am încrederea că toate acestea vor aduce un plus de valoare capitalului de încredere dobândit până în prezent şi vor contribui la succesul mărcii Engie în România”, a declarat Eric Stab, Preşedinte Director General al GDF Suez Energy România.

În România, procesul de rebranding va avea două etape: în prima etapă, GDF Suez Energy România va adopta marca Engie pentru produsele şi serviciile comercializate. Denumirea socială a companiei va ramâne însă neschimbată până la o dată care va fi anunţată ulterior.

În a doua etapă, procesul de rebranding va fi declinat pentru toate filialele deţinute de către GDF Suez Energy România, respectiv Distrigaz Sud Reţele, Distrigaz Confort, Brăila Winds şi Alizeu Eolian.

Engie are 152.900 de angajaţi la nivel mondial şi o cifră de afaceri în 2014 de 74,7 miliarde euro. În România, este prezent în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice. GDF Suez Energy România este principala filială a Grupului Engie în România. Aceasta deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, Distrigaz Confort, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. GDF Suez Energy România activează în următoarele domenii: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate. GDF Suez Energy România şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,5 milioane de clienţi, operează o reţea de 18.500 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au aproximativ 3.650 de angajaţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii