Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Rebranding de 200.000 euro în serviciile medicale private

medici_doctori_spital.jpg
Delta Hospital devine Ponderas în urma unui proces de rebranding ce a costat circa 200.000 de euro. Decizia de schimbare a numelui spitalului a fost luată de cei 5 acționari pentru a susține focusul echipei medicale, a anunțat compania.

Decizia de rebranding face parte dintr-un amplu proces de transformare strategică dezvoltat in parteneriat cu firma de consultanță Wanted Transformation.

Potrivit unui studiu realizat de Ponderas prin intermediul companiei de cercetare GfK România, mai mult de jumătate din populația României este supraponderală și obeză  și se confruntă cu afecțiuni grave asociate obezității. Studiul arată că prevalența diabetului zaharat este de 2 ori mai mare în rândul populației supraponderale față de cea normoponderală și de 6 ori mai mare la populația obeză. Mai mult, hipertensiunea arterială se întâlnește în procent de 4 ori mai mare la populația obeză față de cea normoponderală.

 „La nivel internațional, chirurgia metabolică s-a dovedit a fi cea mai eficientă soluție de tratament pentru pacientul supraponderal și obez, care are ca obiectiv atât scăderea ponderală, cât și ameliorarea până la vindecare a tuturor factorilor metabolici de risc”, declară Dr. Cătălin Copăescu, medic primar Chirurgie Generală, cu competență în Chirurgie Laparoscopică și Chirurgie Bariatrică, director general Ponderas.

Afacerile Delta Hospital au fost anul trecut de  5,5 milioane euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii