FacebookTwitterLinkedIn

„Dinastia raţelor” prezintă familia Robertson care, pe lângă administrarea unei afaceri uriaşe, a reuşit să captiveze publicului american cu un reality show original. Această familie a făcut o avere din fluiere pentru raţe, transformând o afacere începută în curtea din spatele casei într-un imperiu de milioane de dolari.

Bărbaţii Robertson, faimoşi pentru lungile lor bărbi, sunt conduşi de Phil, figura patriarhală a familiei. Phil, cunoscut de asemenea sub numele de „Duck Commander”, a început afacerea într-o locuinţă dărăpănată a familiei, cu 25 de ani în urmă, realizând fluiere din lemn de cedru din Louisiana pentru raţe. Acum, fiul lui, Willie, a preluat conducerea și este CEO-ul acestei companii incredibil de productive.

Willie știe că administrarea unei afaceri de familie este dificilă, mai ales atunci când toți angajații se lasă uşor distraşi și găsesc orice scuză pentru a părăsi depozitul.

Alți membri ai familiei Robertson sunt fratele lui Phil, Silas, Jase, fiul său, soțiile Korie și Missy și cel mai bun prieten al lui Phil, John. Afacerea are sediul în West Monroe, Louisiana, iar compania produce o gamă largă de produse pentru vânătorii de rațe. Principalul produs este fluierul numit Duck Commander.

HISTORY este numărul 1 (în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada 1 februarie – 31 decembrie 2013, pe toată durata zilei], pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK.

HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România.

Televiziunea HISTORY este disponibilă prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

HISTORY, televiziunea lansată pentru prima dată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajunge acum în peste 330 de milioane de locuinţe, din mai mult de 150 de ţări, cu conţinut tradus în peste 38 de limbi.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi BSkyB, este lider de piaţă având un portofoliu de televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY, HISTORY HD, Lifetime, Crime & Investigation Network, Crime & Investigation Network® HD, BIO şi H2.

A+E Networks UK s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 100 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 71 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 18 limbi.