Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Realitatea TV a fost amendată după ce Rareş Bogdan l-a numit pe Ponta „impostor” şi a adus acuzaţii CNA

CNA a decis, marţi, să amendeze Realitatea TV cu 30.000 de lei, pentru emisiunea „Jocuri de putere”, în care realizatorul, Rareş Bogdan, a adus mai multe acuzaţii neprobate unor membri ai Consiliului şi a făcut afirmaţii la adresa premierului Victor Ponta, pe care l-a numit „impostor”, informează MEDIAFAX.
rares_bogdan_unu.jpg

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, emisiunea „Jocuri de putere” difuzată pe 15 ianuarie şi emisiunile „Deschide lumea” şi „Jocuri de putere” care au fost difuzate pe 18 februarie a.c.

În emisiunea „Jocuri de putere” din 15 ianuarie a fost difuzată ştirea „Suspiciune de corupţie, pentru cine lucrează membrii CNA, cadou de sute de milioane făcut de CNA”. Ştirea a făcut referire la licitaţia de desemnare a furnizorului unic al audienţelor TV din România, care a fost organizată de Asociaţia Română de Măsurare a Audienţelor (ARMA) şi CNA.

Pe de altă parte, în emisiunea „Jocuri de putere” din 18 februarie, Rareş Bogdan a vorbit despre „ultima zvârcolire a impostorului” care „încă este premier al României”.

De asemenea, CNA a constatat că Realitatea TV nu a difuzat textele unor decizii de sancţionare pe care le primise de la Consiliu, conform legii. În acest caz, este vorba despre nedifuzarea în termenul legal de 24 de ore de la comunicare a unui număr de două amenzi de câte 10.000 de lei pe care CNA le-a aplicat Realitatea TV.

CNA a decis să amendeze cu 30.000 de lei Realitatea TV, la propunerea membrului CNA Dorina Rusu, notează MEDIAFAX.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii