Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

SportsMoney |
|

Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru al treilea an consecutiv

Real Madrid a învins cu 3-1 pe Liverpool, în finala UEFA Champions League, disputată sâmbătă seara la Kiev, câștigând pentru a 13-a oară acest trofeu, dintre care ultimele trei reușite sunt consecutive.
Real Madrid

Golurile madrilenilor au fost înscrise de Karim Benzema (’51) şi Gareth Bale (’64), (’83) pentru Real Madrid. Pentru Liverpool a marcat Sadio Mane (’55).

Cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat galezul Gareth Bale, care a marcat primul gol printr-o execuție fabuloasă.

Portarul Loris Karius a fost eroul negativ al finalei, remarcându-se prin două gafe monumentale la golurile lui Benzema și Bale.

În minutul 31, atacantul Mohamed Salah (Liverpool) a fost accidentat în urma unui duel cu Sergoi Ramos (Real) și a părăsit terenul.

Cristiano Ronaldo și-a trecut în palmares cinci trofee ale Ligii Campionilor, patru cu Real Madrid şi unul cu Manchester United.

Victoria de la Kiev aduce în visteria clubului Real Madrid suma de 19 milioane de euro, în timp ce finalista Liverpool câștigă 15 milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii