Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Reading Gives You Power – parteneriat Nemira și 5 to go

Editura Nemira și lanțul de cafenele 5 to go anunță lansarea unui parteneriat pentru promovarea lecturii în rândul tinerilor, sub motto-ul „Reading Gives You Power”.  
5 to go-3-min

În spiritul acestei campanii, Nemira propune pentru lectură peste 400 de cărți în cafenelele 5 to go din București și din țară (incluzând cărți de ficțiune, din colecțiile Babel, Damen Tango, Nautilus, Suspans, autori români, literatură universală, povești de dragoste, science fiction, fantasy, thriller) pentru că nicio zi nu ar trebui să treacă fară cafea și fără câteva capitole dintr-o carte bună.

De asemenea, cititoarele ce vor păși în cafenelele 5 to go pe 8 martie vor primi cadou bestsellerul „Fata care citea în metrou”, de Christine Féret-Fleury, o poveste frumoasă, care ne amintește că în epoca rețelelor sociale imaginația e cea mai importantă.

În cadrul aceluiași parteneriat, 15.000 de pahare de colecție, cu un layout special ce va sublinia mesajul campaniei Reading Gives You Power, vor fi distribuite în cafenelele 5 to go în perioada 23 – 28 aprilie, sărbătorind astfel Ziua Internațională a Cărții.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii