Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Reacția TikTok în contextul recentelor amenințări: „Intenționăm să rămânem în SUA”

Liderul sucursalei americane TikTok, Vanessa Pappas a specificat că platforma intenționează să rămână în SUA în ciuda faptului că președintele american Donald Trump anunța recent că nu exclude varianta interzicerii rețelei de socializare.
 aboneaza-te
shutterstock_1470574928

“Am primit valul vostru de sprijin şi vrem să vă mulţumim. Nu intenţionăm să plecăm”, a insistat ea într-un videoclip destinat utilizatorilor aplicaţiei, informează AFP, citată de Agerpres.

În videoclipul postat, aceasta s-a declarat „mândră” de cei 1.500 de angajaţi americani şi de cele “10.000 de locuri de muncă suplimentare pe care le vom crea în această ţară în următorii trei ani”. “Suntem aici pentru a rămâne. Continuaţi să vă faceţi auzită vocea aici şi haideţi să susţinem în continuare TikTok!”, a îndemnat Vanessa Pappas.

Recent, ByteDance s-a oferit să vândă sucursala americană a TikTok, conform încurajărilor SUA, potrivit informaţiilor apărute în ziarul New York Times. Mai multe instituţii de presă americane dau asigurări că Microsoft se află în prezent în negocieri avansate pentru a o cumpăra.

După săptămâni de zvonuri şi presiuni, Casa Albă a indicat vineri că preşedintele urmează să semneze un ordin prin care să oblige ByteDance să renunţe la platforma americană în numele protejării securităţii naţionale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii