Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Reacția Blue Air, despre accidentul aviatic din Etiopia și suspendarea avioanelor de tip Boeing 737 Max 8 pe care le-a comandat

Mai multe state au decis interzicerea tranzitului avioanelor de tip Boeing 737 Max 8 prin spaţiul lor aerian.
BlueAir_B737-800

Blue Air a comandant o serie de avioane Boeing 737 Max 8, care acum au fost suspendate în urma tragediei aviatice din Etiopia. Compania aeriană a avut și o primă reacție asupra deciziei inginerilor de a scoate din funcțiune aeronavele de tip Boeing 737 Max 8.

„Blue Air, asemenea întregii comunităţi aeronautice mondiale, aşteaptă concluziile anchetei oficiale condusă de Autorităţile Ethiopiene împreună cu NTSB şi Boeing, singurele în măsură să stabilească cauza reală ce a condus la nefericitul eveniment şi, data fiind complexitatea cauzelor, nu dorim să ne antepronunţăm în această privinţă. Siguranţa pasagerilor noştri este prioritară pentru Blue Air. În acest moment, Blue Air nu operează modelul Boeing 737 Max 8, dar monitorizăm situaţia cu cea mai mare atenţie şi suntem constant în legătură cu reprezentanţii Boeing. În ceea ce priveşte flotă actuală toate avioanele noastre trec constant prin verificări tehnice extrem de riguroase la cele mai înalte standarde şi în totală conformitate cu recomandările fabricantului şi a Autorităţii Aeronautice Civile din România”, a transmis Blue Air pe o rețea de socializare.

Agenţia Europeană pentru Siguranţa Aviaţiei (EASA) a decis, marţi seară, suspendarea zborurilor avioanelor Boeing 737-8 Max şi 737-9 Max în spaţiul Uniunii Europene, după accidentul aerian din Etiopia, soldat cu 157 de morţi, potrivit ZF.

Miliardarii care au murit în accidente aviatice

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii