Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

RE-ciclare, RE-naştere, RE-inventare – Proiect de artă şi design realizat de Galateca pentru Nespresso

Galeria de artă și design Galateca a realizat pentru Nespresso, cu sprijinul a nouă tineri artiști o expoziție inedită ce poate fi admirată până pe 7 iulie pe esplanada din faţa Băneasa Shopping City, precum și în Nespresso Boutique, la parterul centrului comercial.
 aboneaza-te
Sergiu Chihaia_The end of the world comes and you still do not know what to wear (2)

Obiectele de artă – sculptură, grafică, instalaţie, multimedia şi design de obiect ale celor nouă artiști selecționați – Alexandru Boeriu, Sergiu Chihaia, Simina Filat, Miruna Gheordunescu, Nicolae Prodromou, Claudia Puşcaşiu, Daniel Rădulescu, Alexandra Rusu şi Sabina Tupan – au ca fundament comun integrarea capsulelor din aluminiu Nespresso, reciclabile în totalitate.

Reciclarea este pentru Nespresso un element foarte important. De aceea, încearcă să îl aducă în atenția publicului ori de câte ori este posibil, prin diferite acțiuni ale brandului, dar și evenimente.

Deschiderea expoziției de prezentare a proiectului de artă şi design RE-ciclare, RE-naştere, RE-inventare a avut loc marți, 25 iunie. Invitații au avut ocazia săi întâlnească pe cei nouă artiști, care le-au povestit despre pasiunea lor și, mai ales, despre dorința de a se alătura acestui demers, care promovează reciclarea și reutilizarea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii