Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

RCS&RDS scoate din grilă televiziunea MTV România începând cu 8 martie

Pro TV şi RCS&RDS au decis ca, începând din 8 martie, televiziunea MTV România să nu mai facă parte din oferta de servicii de televiziune prin cablu analogic, satelit şi digital Digi TV, informează MEDIAFAX.
 aboneaza-te
53. MTV

Potrivit comunicatului RCS&RDS, preluat de MEDIAFAX, abonaţii Digi TV vor continua să beneficieze de o varietate de canale tematice de muzică pentru tineri, printre care Kiss TV, H!T Music Channel, Music Channel, UTV, UTV HD şi ZU TV (H!T Music Channel, Music Channel, UTV şi UTV HD sunt televiziuni deţinute fie direct, fie indirect de către RCS&RDS, nota Mediafax).

RCS&RDS nu precizează care sunt motivele pentru care va scoate MTV România din grilele sale. Probabil, RCS&RDS şi Pro TV SRL nu s-au înţeles cu privire la preţul pe abonat pe care RCS ar fi trebuit să îl plătească Pro TV SRL pentru distribuirea în continuare în grilele sale a MTV România.

Este de așteptat ca MTV România să piardă aproape 50% din piaţa de distribuţie TV din România, după ieşirea de pe RCS&RDS.

În luna februarie 2016, MTV România a avut o audiență medie la nivel național de 6.000 de telespectatori pe minut (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media. Ocupă poziția 47 în topul general al audienței naționale din 57 de televiziuni cuprinse în sistemul național de măsurare a audienței TV.

În mediul urban, MTV România a avut o medie de 4.000 de telespectatori pe minut.

Citește: CE CAUTĂ BRANDURILE LA ANTENA 3?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii