Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

RCS&RDS a încheiat preluarea radiourilor Pro FM, Info Pro, Music FM şi Dance FM

RCS&RDS a finalizat preluarea radiourilor Pro FM, Info Pro, Music FM şi Dance FM, potrivit unui comunicat al companiei de telecomunicaţii, care şi-a anunţat intenţia de a prelua aceste posturi de radio de la compania Central European Media Enterprises (CME), care deţine Pro TV, în decembrie 2014, informează MEDIAFAX.
RCS&RDS

„RCS&RDS şi Pro TV au finalizat pe 29 mai 2015 procesul de transfer al portofoliului de radio format din staţiile Pro FM, Info Pro, Music FM şi Dance FM”, se arată într-un comunicat agenţiei MEDIAFAX, de RCS&RDS.

Pro FM este unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din România şi din Bucureşti.

Achiziţionarea diviziei de radio a Pro TV face parte din strategia RCS&RDS de consolidare a portofoliului de conţinut audiovizual, în care sunt incluse: Digi 24 HD, o televiziune de ştiri care emite în format full HD şi care are opt staţii regionale, Digi Sport HD 1, 2 şi 3 – televiziuni de sport, Digi Film – o televiziune de filme în format Pay-TV (cu plată, n.r.), Digi World, Digi Life şi Digi Animal World – programe de documentare şi UTV – o televiziune de muzică pentru tineri.

Potrivit sursei citate, în curând, posturile de radio Pro FM, Music FM şi Dance FM vor putea fi ascultate şi pe platforma Digi Online, deţinută tot de RCS&RDS.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii