Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

RCS&RDS a devenit oficial proprietarul radiourilor Music FM şi Dance FM

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, marţi, intrarea oficială a companiei de telecomunicaţii RCS&RDS în acţionariatul societăţii Campus Radio SRL, care a fost deţinută până în prezent de Pro TV SA şi Marius Dobre, informează MEDIAFAX.
 aboneaza-te
Music FM

Campus Radio SRL a adus la cunoştinţa CNA intenţia de a modifica acţionariatul şi a şi primit acordul prealabil al Consiliului pentru efectuarea acestei operaţiuni, pe 24 februarie.

Până în prezent, asociaţii Campus Radio SRL au fost Pro TV SA (20%) şi Marius Dobre (80%), iar acum acţionariatul societăţii s-a modificat oficial, în sensul intrării în companie a RCS&RDS, cu 90% din acţiuni, şi a Integrasoft SRL (asociat unic RCS&RDS) – 10%.

Marius Dobre va continua să colaboreze cu RCS&RDS, având în vedere că el este responsabil şi de Pro FM, un alt post de radio preluat de RCS&RDS de la Pro TV.

RCS&RDS a anunţat, pe 29 mai 2015, că a finalizat preluarea posturilor de radio din România ale companiei Central European Media Enterprises (CME): Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM şi Dance FM. Totuși, pentru a putea prelua aceste radiouri, RCS&RDS a avut nevoie de acordul Consiliului Naţional al Audiovizualului, în conformitate cu Legea Audiovizualului.

VEZI CUM S-AU MIȘCAT BANII BISERICII ORTODOXE ROMÂNE ÎN 2014!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii