Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

RCS&RDS a câştigat drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal din Liga a II-a

Compania RCS&RDS a câştigat licitaţia privind atribuirea drepturilor de transmisie a partidelor din cadrul ediţiei 2015-2016 a Ligii a II-a, informează Federaţia Română de Fotbal (FRF) pe site-ul oficial, conform MEDIAFAX.
LIGA 2

„În urma licitaţiei a fost primită o singură ofertă, aceasta fiind acceptată de Comisia de licitaţie, venită din partea societăţii de televiziune SC RCS&RDS SA. Ca urmare a ofertei amintite, SC RCS&RDS SA a achiziţionat următoarele pachete de drepturi: pachetul A1 (dreptul de a transmite prin intermediul televiziunii primele trei opţiuni din fiecare etapă); pachetul B (dreptul de a transmite partidele pe Internet) şi pachetul C (dreptul de a transmite meciurile pe platforme mobile)”, anunţă FRF.

Federaţia Română de Fotbal nu menţionează suma pe care operatorul de telecomunicaţii o va plăti pentru drepturile TV ale partidelor din eşalonul secund.

Estimările analiștilor privind încasările Star Wars: The Force Awakens

RCS & RDS mai are drepturile TV pentru partidele de fotbal din Liga 1 și Cupa Ligii, pentru următoarele trei sezoane, cumpărate de la compania Intel Sky Broadcast pentru 12 milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii