Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

RCS & RDS lansează o emisiune de obligațiuni în valoare de 800 mil. euro pentru refinanțarea unor datorii

RCS&RDS anunță lansarea unei oferte de obligațiuni senioare garantate în valoare de 800 milioane euro, în două tranșe, cu scadența în 2025 și 2028, pentru refinanțarea unor linii de credit.
 aboneaza-te
digi-rds-rcs.jpg

Obligațiunile vor avea o valoare nominală de 100.000 euro fiecare și vor fi garantate de către DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság („DIGI Ungaria”), Invitel Távközlési Zrt („Invitel”) și Digi Spain Telecom, S.L.U. („DIGI Spania”).

„Veniturile brute rezultate ca urmare a desfășurării Ofertei vor fi utilizate: (a) pentru replata anticipată a sumei aferente principalului Obligațiunilor 2023, în sumă de 550 milioane euro și pentru plata sumei de 22,3 milioane euro reprezentând prima de replată anticipată și dobânda acumulată, dar neplătită, către deținătorii Obligațiunilor 2023; (b) pentru rambursarea anticipată și/sau rambursarea unei sume de aproximativ 88,9 milioane Euro, reprezentând principalul aferent contractului de facilitate de credit contractat de Grup la data de 7 octombrie 2016 (astfel cum a fost modificat la data de 16 octombrie 2017 și la data de 5 iunie 2019), încheiat, printre alții, între RCS&RDS, în calitate de împrumutat, și BRD-Groupe Société Générale S.A., Citibank, N.A., London Branch, ING Bank N.V. și UniCredit Bank S.A., în calitate de aranjori principali; (c) pentru rambursarea anticipată a unei sume de aproximativ 73,4 milioane euro, reprezentând principalul aferent contractului de facilitate de credit contractat de Grup la data de 1 februarie 2018; (d) pentru plata de costuri, cheltuieli și taxe/comisioane în legătură cu Refinanțarea.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii