Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

RCS & RDS a introdus în grilă AXN Spin

RCS & RDS a introdus de la începutul lunii iunie în grila de programe televiziunea AXN Spin care este deținută de compania Sony Pictures Entertainment și are ca public țintă tinerii cu vârste între 13 și 25 de ani, informează Media Expres.
AXN Spin

Televiziunea AXN Spin a fost lansată în anul 2012 în Polonia și mai este în prezent distribuită în țările fostei Iugoslavia: Bosnia și Herțegovina, Croația, Macedonia, Serbia și Slovenia.

În România, AXN Spin a intrat inițial la 1 martie 2013 pe rețeaua de satelit Dolce deținută la acea vreme de Romtelecom, în prezent Telekom România. Televiziunea lipsește în continuare din oferta UPC care însă distribuie celelalte trei televiziuni Sony – AXN, AXN White și AXN Black, prezente și în ofera RCS. Operatorul de cablu AKTA dar și Orange TV distribuie la rândul lor, ca și UPC, primele trei televiziuni AXN, fără Spin.

Pe lângă Spin, RCS & RDS a introdus în grilă și AXN HD dar și alte versiuni HD ale unor televiziuni existente în grilă, având în prezent în oferta digitală 132 de canale în definiție standard și HD.

Nici AXN și nici RCS & RDS nu au anunțat public noutatea care modifică grilele de televiziune prin cablu și satelit ale unui număr de peste trei milioane de abonați, potrivit estimării Media Expres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii