Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

RCS & RDS iese din acționariatul companiei Canal 7 din Baia Mare

RCS & RDS iese din acționariatul Canal 7 din Baia Mare, unde deține pachetul de control de 51% din acțiuni, urmând să le cedeze acționarului minoritar Majoros Andrei Csaba care va rămâne astfel acționar unic, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Canal 7-studio

CNA a aprobat un acord prealabil pentru modificarea acționariatului în acest sens în ședința din 1 septembrie.

Cererile discutate la CNA nu oferă detalii cu privire la valoarea tranzacției, dar RCS &RDS a cumpărat de la aceeași persoană în 2014 și o rețea de cablu din Baia Mare, pe care o păstrează.

Canal 7 SRL deține TL + Maramureș, o televiziune despre care blogerii locali spuneau în 2014 că este deținută prin interpuși de deputatul liberal Mircea Dolha.

RCS & RDS a cerut la 1 septembrie și includerea frecvenței din Galați pe care o deține în rețeaua PRO FM. Frecvența a fost preluată de la Paf Media și CNA a eliberat licența ca fiind o licență locală.

CELE MAI URMĂRITE TELEVIZIUNI ÎN MEDIUL URBAN – AUGUST 2015

CNA nu a aprobat această solicitare pentru că Decizia 277 prevede că modificările licențelor nu se pot face la mai puțin de un an de la preluare. Decizia 277 este însă în procedură de modificare tocmai sub acest aspect, fiind inclusă pe ordinea de zi a autorității de reglementare în audiovizual la 1 septembrie 2015.

CNA a amânat includerea frecvenței în rețeaua Pro FM până la modificarea deciziei 277, care va intra în vigoare la 30 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial.

În aceeași ședință CNA a aprobat și o modificare de acționariat în cazul companiei Radio SRL din Brașov, din care iese acționarul Rus Alexandru care deținea 13%, cesionând către acționariatul persoană fizică Cinel SRL, ce va deține după modificare 71% din acțiuni. Celelalte 29 din acțiuni sunt deținute de Bran Vasile.

VEZI CELE MAI URMĂRITE TELEVIZIUNI LA NIVEL NAȚIONAL – AUGUST 2015!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii