Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Răzvan Sava (PNL) este noul primar general interimar al Bucureștiului

Noul primar general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, este inginer, are un teren în oraşul Pantelimon, un apartament în sectorul 1, precum şi un autoturism de lux, iar din anul 2012 este consilier general al Municipiului Bucureşti, rezultă din declaraţia sa de avere, informează MEDIAFAX.
razvan sava

Consilierul general PNL Răzvan Sava a fost ales primar interimar al Capitalei, cu 34 de voturi pentru şi 11 voturi împotrivă, în şedinţa extraordinară de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) s-a întrunit, miercuri, în şedinţă extraordinară, după ce, marţi, într-o altă şedinţă extraordinară, a fost demis din funcţia de primar interimar al Capitalei Ștefănel Marin, la două luni după ce a fost desemnat în locul lui Sorin Oprescu, acuzat de fapte de corupţie.

Potrivit declaraţiei de avere, completată în iunie 2015, Răzvan Sava are un teren agricol de 480 de metri pătraţi, în oraşul Pantelimon, cumpărat în anul 2007 împreună cu soţia, dar şi un apartament de 140 metri pătraţi, achiziţionat în anul 2010, în sectorul 1 al Capitalei.

Noul primar interimar al Capitalei mai deţine un autoturism Jaguar, fabricat în 2006.

Sava are şi datorii de 190.000 de euro, având două credite, de 40.000 de euro şi de 150.000 de euro, contractate în anii 2007 şi 2010, scadente în 2017, respectiv 2030.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii