Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

Răzvan Orbulescu (FrieslandCampina): „Siguranța angajaților și continuitatea distribuției de produse lactate către români au importantă crucială pentru noi”

„Forbes România” invită antreprenori, manageri și companii să vorbească cum își desfășoară activitatea în această perioada dificilă, cum gestionează situația foarte fluidă, cum își tratează personalul, ce speranțe au, ce temeri și multe alte aspecte vitale.
 aboneaza-te
091 marketing 50 Razvan Orbulescu FrieslandCampina

Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România

Forbes: Ce decizii de business a luat compania dvs de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

Răzvan Orbulescu: Desigur, am pus în aplicare planul nostru de continuitate a afacerilor, asigurându-ne că situația de față nu afectează livrarea produselor noastre către consumatori.

Însă, prioritatea noastră este siguranța colegilor, partenerilor și clienților noștri, ca atare am acționat responsabil în acest sens. Totodată, suntem în contact și cu fermierii noștri și încercăm să-i ajutăm în aceste momente, ne-am asigurat că au fost corect informați legat de noile reguli de siguranță. Ne-a bucurat și proactivitatea ANSVA în furnizarea de recomandări.

Urmărim în permanență situația evoluției epidemiei și ne conformăm cu indicațiile oficiale ale autorităților.

Forbes: Care sunt măsurile pe care compania dvs le-a luat în sprijinul angajaților de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

Răzvan Orbulescu: Colegii noștri a căror prezența fizică la locul de muncă nu este obligatorie lucrează de acasă în prezent. Siguranța angajaților și continuitatea distribuției de produse lactate către români au importantă crucială pentru noi.

În fabrici am implementat un sistem de lucru în ture și am restricționat spațiile comune la un număr limitat de oameni. Starea de sănătate a tuturor colegilor din fabrici este monitorizată zilnic.

Cei care au fost plecați în străinătate sau au intrat în contact contact cu oameni care au venit din străinătate intră în autoizolare timp de două săptămâni. Toți angajații noștri trebuie să respecte acestă regulă de siguranță, chiar și directorul nostru general s-a autoizolat când a revenit din Italia, cu toate că atunci nu era marcată drept zona periculoasă.

Forbes: Care ar fi măsurile guvernamentale ce ar trebui luate în următoarea perioadă de timp pentru a atenua efectele negative ale coronavirusului asupra activității din sectorul în care activați?

Răzvan Orbulescu: Am apreciat faptul că guvernul va adopta un prim set de măsuri pentru a veni în sprijinul companiilor afectate, set care include plata șomajului tehnic pentru angajații din companiile care și-au încetat activitatea, precum și injectarea de bani în economie. Sunt convins că autoritățile vor face tot în ce pot în direcția limitării răspândirii acestui virus și a protecției acordate populației, susținând totodată mediul de business în această situație nouă și extraordinară, care a dat naștere la multe temeri și preocupări în același timp.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii