FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Business-ul nostru și segmentul axat pe practicile de dezvoltare sustenabilă nu au fost afectate deloc de pandemie. Evoluăm odată cu trendul “verde”, care a avut o creștere considerabilă în ultimul an și a cărui ascensiune se va accentua în următorii ani.

Certitudini și predictibilitate

Noi desfășurăm proiecte pe termen lung și ne bazăm pe treaba făcută bine, indiferent de context.

Surprize apar oricum, în orice business, iar predictibilitatea e un subiect permanent din viața unui antreprenor. Incertitudinea provocată de pandemie, așa cum a fost vizibilă în multe segmente de piață, nu a avut un impact asupra business-ului nostru.

Îngrijorări

Creșterea prețurilor la materialele de construcții se resimte în rândul dezvoltatorilor și constructorilor – cu care lucrăm îndeaproape pentru a găsi soluțiile optime de dezvoltare sustenabilă.

Planuri de business

2021 reprezintă un moment de tranziție pentru dezvoltarea sustenabilă, soluțiile “verzi” de dezvoltare sustenabilă devenind element strategic în piața imobiliară – sub auspiciul Pactului verde European (Green Deal), a strategiilor și obiectivelor de dezvoltare sustenabilă stabilite de Comisia Europeană și a celor 17 obiective UN SDG.

Neutralizarea emisiilor de dioxid de carbon se află în atenția dezvoltatorilor și a investitorilor imobiliari și va deveni o prioritate în următorii ani. Mulți dezvoltatori din România au pus deja aceste obiective pe primul loc în 2020 și chiar mai devreme.

Acest trend va crește, și pentru 2021-2022 estimăm creșterea activității BuildGreen.

Vacanță în țară sau străinătate

Da, funcționăm normal – am fost deja în concediu în țară și urmează să mai plecăm câteva zile și în străinătate.