FacebookTwitterLinkedIn

Răzvan Mitoiu a revenit în țară în luna aprilie, după trei ani petrecuți la Bratislava (Slovacia), unde a lucrat pentru agenția independentă JANDL.

Valentin Văcăruș, Managing Director la Godmother, a spus: „Răzvan este un artist, un strateg și un om de comunicare foarte bun, tocmai de aceea ne-am bucurat să-l putem „repatria”. Cred cu tărie că un profesionist ca el – cu experiență, talent, calm și mai ales cu dorința de a ridica ștacheta atât la noi cât și în industria de advertising, este un real câștig”.

Răzvan Mitoiu are 12 ani de advertising, petrecuți prin mai multe agenții naționale și internaționale – Ars, Speed Promotion, GAV, DDB, Griffon, Scala JWT, BBDO, JANDL.

Pe lângă experiență, are și un portofoliu impresionant de premii. În 2010 a câștigat concursul internațional de creație pentru realizarea coperții romanului „Numele Trandafirului” de Umberto Eco. De atunci și-a mai adăugat în vitrina cu trofee 5 premii GoldenDrum (2 Gold, 3 Silver, 7 shortlists), 1 Piaf (1 Bronz, 4 shortlists), 2 Epica Awards (2 Bronze, 1 shortlist), 1 Silver CCA (premiile de creație din Austria) și un Effie Slovacia – Art Directorul Anului 2013.

A fost nominalizat de trei ori la Cannes iar la ediția din acest an a obținut un Bronze Lion la categoria „Film”, cu o campanie pentru Samsonite, realizată pentru agenția slovacă JANDL.

Răzvan Mitoiu: „Rețeta unei campanii premiate la nivel internațional constă în inovație utilă, insight perfect, storytelling, cazuri geniale, simplitate elegantă sau uneori chiar lipsa unei rețete.”

De-a lungul anilor Răzvan Mitoiu a lucrat pentru branduri și clienți naționali și internaționali printre care  Lego, Ford, Samsonite, Wikipedia, Greenpeace, Bang and Olufsen, Prigat, Tuborg, Cez Cehia, Romstal, Romtelecom, Alpha Bank, Loteria Națională Slovacia, Zoo Bratislava, Luerzer’s Archive, Magic FM, Jurnalul Național, Cărturești.

Răzvan Mitoiu a mai spus: „Cu o bună parte din actuala echipă m-am cunoscut în urmă cu aproape 10 ani (pe vremea Speed Promotion). Și pentru că n-am fost acolo când s-a născut Godmother (în 2008), încerc să recuperez timpul pierdut prin proiecte cool, clienți noi, clienți vechi fericiți și impresionați, plus alte jucărele. Totodată premiile sunt și ele pe lista răsfățului pe care Godmother îl merită. Cu Valentin Văcăruș ca GM și partener, echipe bine închegate în creație și ajutorul unor departamente ce rezolvă – nu creează – probleme, sunt sigur că ne putem aventura în orice și duela în idei cu oricine. Când strângi la un loc mulți oameni care vor același lucru, acel lucru tinde să se întâmple destul de repede. You only need to «Press Start!»”