Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

Răzvan Cuc, RE/MAX România: Piața imobiliară este extrem de sensibilă la fluctuațiile economice! Perioada de izolare are efecte dezastruoase asupra acestei industrii

„Forbes România” invită antreprenori, manageri și companii să vorbească cum își desfășoară activitatea în această perioada dificilă, cum gestionează situația foarte fluidă, cum își tratează personalul, ce speranțe au, ce temeri și multe alte aspecte vitale.
 aboneaza-te
Razvan Cuc- Presedinte REMAX Romania

 

  1. Ce decizii de business a luat compania dvs. de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?    

Am mutat activitatea online, atât pentru staff-ul din master-franciză, de la Cluj, cât și pentru cei peste 500 de agenți. Totodată, am dezvoltat o strategie pentru prezența online, pe zona de marketing și comunicare.

  1. Care sunt măsurile pe care compania dvs. le-a luat în sprijinul angajaților de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

RE/MAX este o companie globală de servicii în real-estate, iar modelul de business este unul antreprenorial, în care agenții imobiliari sunt antreprenori, nu angajați. Astfel, putem spune că fiecare are propriul lui business, în relație de colaborare cu biroul francizat, beneficiind de brand, rețea și suport.

  1. Care ar fi măsurile guvernamentale ce ar trebui luate în următoarea perioada de timp pentru atenua efectele negative ale coronavirusului asupra activității din sectorul în care activați?

Piața imobiliară este extrem de sensibilă la fluctuațiile economice! Perioada de izolare are efecte dezastruoase asupra acestei industrii și doar o corectă informare poate să susțină o stabilitate “emoțională” a cumpărătorilor, care să asigure oarecum o relansare a pieței. De asemenea,  ar trebui pregătite și sisteme de finanțare care, la încheierea izolării, să poată accelera ieșirea din curbă.

  1.  Care sunt scenariile posibile pe care le vedeți pentru business-ul dvs dacă epidemia continuă și/sau ia amploare? Dar pentru întreagă economie românească?     

E imposibil de anticipat, însă într-un scenariu optimist, în care vom ieși din criza medicală în luna mai, piața poate începe să se reașeze pe baze solide, dacă vor există programe de finanțare a achizițiilor. Scenariile sumbre nu le luăm în analiză.

  1. Cum credeți că ați putea ajuta comunitatea – socială și/sau de business?

E o situație fără precedent și, în aceste zile de izolare, nu vedem încă în ce fel putem ajuta ca organizație. Însă așa cum am făcut-o până acum, prin implicare în proiecte sociale, o să găsim cu siguranță un loc în care să aducem valoare comunității.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii