FacebookTwitterLinkedIn

Răzvan Cuc a declarat, joi, la Alba Iulia, că zilele libere primite de către muncitorii de pe șantierul centurii Bacău respectă prevederile din contract și nu crede că vor exista întârzieri la acest proiect.

Ministrul Transporturilor apără firma contractată să lucreze la centura Bacăului, adăugând că „ dacă şi aici găsim probleme, la cel care trage găsim probleme, din punctul meu de vedere cred că avem o problemă ca popor, că nu ne susţinem antreprenorii români”.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, spune că statul paralel este de vină pentru lipsa autostrăzilor

„(Societatea – n.r.) are în contractul colectiv de muncă o perioadă de 5 zile în care dă liber la angajaţi. În rest eu vă spun că lucrează în două schimburi şi lucrările vor fi terminate în termenul asumat contractual. Din păcate constat, cu mare surprindere şi cu mare tristeţe, că foarte mulţi oameni atacă antreprenorii români care mai lucrează. Şi vreau să vă spun că acest antreprenor este singurul antreprenor de talie mare care mai poate lucra la autostrăzi. Dacă şi vizavi de acest antreprenor care s-a mobilizat, şi ştiţi că a lucrat foarte bine şi pe Lugoj-Deva, Lotul 4, şi finalizează lotul, a lucrat şi pe Bucureşti-Ploieşti, a terminat în termen lotul de autostradă, dacă şi aici găsim probleme, la cel care trage găsim probleme, din punctul meu de vedere cred că avem o problemă ca popor, că nu ne susţinem antreprenorii români”, a spus Răzvan Cuc, într-o conferinţă de presă în timpul inspecţiei pe Autostradă, pe lotul Sebeş – Turda, potrivit Mediafax.