FacebookTwitterLinkedIn

Ca Operations Manager, Răzvan Botezatu va fi implicat în toate activitățile Nordis Group și va contribui direct la crearea strategiei operaționale de termen mediu și lung, planificare, control, îmbunătățirea sistemelor și proceselor de management și implementarea unor „best practices” în domeniu. Mai mult, el va avea în vedere și creșterea performanței și eficienței diferitelor activități și unități din cadrul grupului Nordis și va contribui la păstrarea unui mod de operare compliant.

Răzvan Botezatu, Operations Manager Nordis Group: „Mă bucur să mă alătur echipei Nordis Group pentru viziunea curajoasă și proiectele ambițioase pe care compania le materializează pe zi ce trece. Îmi doresc să fiu parte din acest business și să contribui la dezvoltarea sa și, în egală măsură, să punem România pe harta destinațiilor de turism și rezidențiale de 5 stele din Europa. Îmi voi folosi experiența de leadership dobândită în diferite domenii de activitate ca să aduc câteva elemente din «lumea corporatistă», care vor contribui la accelerarea expansiunii Nordis Group. Am găsit în echipa Nordis multă energie, ambiție și curaj și mă alătur ei cu o gândire strategică și orientare către procese, consistență, disciplină și sustenabilitate. Desigur, îmi voi folosi abilitățile pentru a contribui la creșterea capabilităților de vânzări, marketing și cele de leadership din cadrul Nordis”.

Răzvan Botezatu a ocupat, în trecut, poziția de Enterprise Commercial Lead în cadrul Microsoft Romania, Head of Commercial Excellence în cadrul Coca-Cola Hellenic Romania și Director, Services and Strategic Accounts Operations, în cadrul Xerox Central Europe, Israel and Turkey, cu performanțe și rezultate excelente.

Ca Operations Manager în cadrul Nordis Group va mentora managerii juniori și va colabora cu ceilalți manageri din grup, cu partenerii și clienții Nordis, în toate ariile funcționale din organizație, care au impact asupra operațiunilor companiei.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux. Nordis Group propune un model unic de investiție pe piața internă: clienții pot cumpăra o cameră de hotel cu chirie lunară stabilită pe 30 de ani și un randament anual garantat de 7%. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management.