Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Războiul depozitelor” revine cu sezonul 9 la History

History va începe de mâine, 1 martie, să difuzeze al nouălea sezon al seriei de succes „Războiul depozitelor”. Episoadele noului sezon vor fi transmise în fiecare marţi, de la 21:00.
 aboneaza-te
HISTORY - Razboiul depozitelor 2

„Războiul depozitelor” este serialul care creează dependență fanilor History. În fiecare episod, cumpărătorii sunt pregătiţi pentru noi emoţii intense, deoarece această vânătoare de comori le poate aduce o mică avere.

Pe întreg teritoriul Statelor Unite, proprietarii de depozite fie rămân în urmă cu plata chiriei şi trebuie să le abandoneze, fie uită complet de acestea. Conţinutul acestor unităţi de depozitare trezesc interesul multora care vor să se îmbogăţească peste noapte.

VEZI CÂTE ORE PE ZI SE UITĂ ROMÂNII LA TELEVIZOR!

Printre cei care licitează depozitele misterioase se află personaje interesante, precum tineri dornici de aventură şi colecţionari, sau echipe soţ-soţie care vor să facă un profit substanţial şi rapid.

La finalul fiecărui episod, ei descoperă cu uimire, în spatele uşilor închise ale depozitelor, dacă au devenit un pic mai bogaţi sau dacă au cumpărat doar obiecte menite să ajungă în coşul de gunoi.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK.

HISTORY - Razboiul depozitelor

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii