Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Raymond Weil lansează noul maestro

RaymondWeilNoulMaestro.jpg
  Sunt uneori “sezoane” în orologerie când parcă toate modelele urmează aceleași trenduri - se poartă culoare, se poartă China, se poartă cronograful. Dar apare și câte un model care  îți bucură privirea de la prima vedere.

 

Demult nu mi-a mai plăcut un ceas atât de mult și fără rezerve precum noul maestro de la Raymond Weil. O reinterpretare a unui model mai vechi al mărcii, inspirat din estetica ceasurilor create în faimoșii ani ’70, noul maestro mizează pe trendul retro, încă foarte puternic. În același timp, modelul are și un aer modern, după cum atestă carcasa de 41mm și liniile aerodinamice (dar în același timp clasice). Îmi place foarte mult forma, dar și ecranul delicat finisat și decorat, punctat de acele albastre. 

maestro este dotat cu un mecanism automatic cu o rezervă de funcționare de 38 de ore, care poate fi admirat prin capacul transparent.

Fondată în 1976, Raymond Weil este una dintre puținele manufacturi orologere elvețiene care au reușit să își păstreze independența. Localizată în Geneva, manufactura produce colecții al căror nume este legat de muzică – nabucco, parsifal, maestro.

 

Modelele Raymond Weil sunt disponibile in magazinele Galt orologerie elvețiană.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii