FacebookTwitterLinkedIn

Înapoi pentru viitor

Din noul rol va fi responsabil de reprezentarea intereselor Vodafone în India, inclusiv de crearea și integrarea cu succes a noului joint-venture dintre Vodafone India și Idea. În plus, va trebui să dezvolte businessul Vodafone în regiunea Africa, Orientul Mijlociu și Asia Pacific (AMAP), raportându-i lui Vivek Badrinath, CEO pentru regiunea AMAP.

Idee pentru a rezista pe piață: Vodafone Group spune că ia în calcul o fuziune între Vodafone India și Idea Cellular

Takkar își încheie astfel mandatul de trei ani de CEO și președinte al Vodafone România, rol pe care l-a preluat în luna mai 2014. Vodafone Group va anunța în perioada următoare noul CEO pentru România.

„Am petrecut trei ani cu multe împliniri în cadrul Vodafone România și am avut oportunitatea de a consolida, alături de echipa de management și de angajații noștri, cei mai importanți piloni ai businessului, și anume performanța rețelei, experiența clienților și stabilitatea financiară. Trei ani la rând, rețeaua noastră a fost certificată de către P3 communications drept «Cea mai Performantă din România». Toate metodele interne și externe pe care le folosim pentru a măsura satisfacția clienților ne arată că aceștia se bucură de o experiență superioară, pe care am reușit să o transpunem într-o creștere constantă a bazei de clienți pe toate segmentele, iar veniturile anuale din servicii au înregistrat o creștere susținută. De asemenea, am avut marea bucurie de a sărbători împreună cu clienții și angajații noștri aniversarea a 20 de ani de când am lansat prima rețea mobilă digitală din România”, a declarat Ravinder Takkar.

Ravinder Takkar, Președinte și CEO Vodafone România: „Am raportat indicatori solizi, cu o creștere puternică a bazei de clienţi și un consum impresionant de date mobile”

Cetățean american, de origine indiană, Ravinder Takkar este licențiat în Informatică la Universitatea Loyola Marymount din Los Angeles. Înainte de a lucra pentru Vodafone, el a fost consultant de management la DMR Group.

Takkar s-a alăturat echipei Vodafone în 1994, iar, în decursul timpului, a deținut numeroase poziții executive, atât în Vodafone Group, cât și în companiile cu capital comun. Printre pozițiile deținute în cadrul Vodafone sunt cea de Director Enterprise și Director de Strategie la Vodafone India, Manager de Dezvoltare Grup pentru Vodafone Live, Director Tehnologie la Vizzavi, precum și alte roluri operaționale în Vodafone Spania și Vodafone Portugalia.

El a fost membru al Board-ului Vodafone India și Indus Towers (un joint-venture între Vodafone India, Airtel și Idea). Înainte de a fi desemnat CEO și președinte al Vodafone România, el a fost CEO Vodafone Partner Markets, fiind responsabil de creșterea businessului prin extinderea prezenței Vodafone și atragerea de noi parteneri.

Vodafone: „În ultimele șase luni, digitalizarea afacerilor din România a crescut cu 8%”