Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Rartel va furniza transmisia prin satelit a programelor TVR

Rartel SA, o companie deținută 68% de Telespazio din Italia și 38% Radiocom SA din România, a câștigat licitația pentru transmisia prin satelit a televiziunilor Societății Române de Televiziune (SRTv), cât și furnizarea de servicii ocazionale de închiriere de circuite prin satelit, potrivit unui anunț publicat la 21 octombrie pe site-ul e-licitație.ro, informează Media Expres.
tvr.jpg

Valoarea totală a contractului este de 10.464.000 de euro fără TVA și acesta a fost obținut în urma licitației care a avut drept criterii negocierea prețului cel mai scăzut.

Anunțul de licitație a fost publicat la 30 noiembrie 2013 și procedura a fost contestată de participanți printre altele pentru motivul că prin caietul de sarcini s-ar favoriza compania de sateliți Eutelsat, folosită și în prezent pentru retransmisia televiziunilor publice din România.

Rartel SA este o companie de servicii în domeniul telecomunicațiilor care furnizează printre altele controlul pe orbită pentru sateliții EUMETSAT, EUTELSAT și SICRAL, folosind o antenă amplasată în Centrul de Comunicații Spațiale Cheia din România.

Anul trecut Rartel SA a avut o cifră de afaceri de 11,1 milioane de lei și un profit net de 999.604 de lei, potrivit site-ului Ministerului Finanțelor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii