FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Hai să o luăm puțin altfel: Ce îți dorești în vacanță? Poate să te relaxezi alături de un pahar de vin bun? Exact asta credem că își doresc clienții noștri, un moment de bine pe plajă sau la munte, cu un pahar de vin de Averești.  Pentru ca acest lucru să fie posibil, noi, echipa Domeniile Averești, suntem acolo, pe baricade, mai ales în lunile de vacanță.

Certitudini și predictibilitate

Pentru entitățile din domeniul nostru, care operează atât în retail, cât și în HoReCa nu se poate vorbi încă de predictibilitate. Suntem o industrie care depinde de “buletinul meteorologic” și de măsurile impuse de autorități partenerilor noștri de tip HoReCa: săli de evenimente (nunti, botezuri, aniversari), hoteluri, restaurante, terase; de creșteri ale costurilor și întârzieri ale furnizorilor în urma evenimentelor globale. Cu alte cuvinte, suntem o industrie în care suntem obișnuiți cu lipsa certitudinilor și a predictibilității, iar 2020/2021 a fost doar un alt „exercițiu”, ce-i drept, ceva mai dificil, dar l-am depășit cu bine.

Îngrijorări

Vara este sezonul în care tratăm mai relaxați problemele, mai ales că într-un business de vinuri grijile sunt constante. În primul rând, suntem atenți la ce se întâmplă la nivel mondial și așteptăm să vedem ce ne rezervă vremea în podgorie (ploaie sau secetă). Vorbim de lucruri care nu țin de noi ca echipă, dar care ne influențează activitatea de zi cu zi. În același timp, concentrându-ne pe punctele în care putem interveni și anume pe partea de implementare și management, căutăm soluții pentru a ne asigura de livrările constante și în timp ale inputurilor, de finalizarea lucrărilor și de asigurarea fluxului de lucru, în condiții de siguranță.

Planuri de business

Ne pregătim cu optimism pentru un scenariu mai bun, vedem dorința consumatorilor de a fi mai aproape de ei, să ne lăsăm purtați împreună de povestea lui și să ne trăim viața un pic mai lejeri.  Tot ce am observat că a lipsit în ultimul an în societate, am transpus în practică și ne consolidăm businessul în această direcție. Recrutăm oameni cu experiență care să ne permită să ducem în piață optimismul nostru și pregătim noi lansări. Începem noi investitii, care se vor concretiza în 2022 și țintim la extinderea numărului de colaboratori locali și internaționali, cu obiective clare și planuri pe măsură.

Vacanță în țară sau în străinătate

Cu siguranță, vacanța personală este foarte importantă pentru a ne reîncărca cu energie. Am fost deja plecați în Turcia la mare și urmează să mergem și în România la munte. Ambele sunt vacanțe de familie, băiețelul nostru fiind foarte încântat de timpul petrecut împreună și de atenția noastră neîntreruptă.

Pe parcursul acestei veri, redacția Forbes România va publica mai multe astfel de chestionare, ce fac parte din proiectul editorial intitulat Summer Plans 2021. Totodată, acestea se vor regăsi și în ediția viitoare de print Forbes România.