FacebookTwitterLinkedIn

Rareş Bogdan a confirmat, pentru MEDIAFAX, că a finalizat discuţiile pentru „România Liberă”, urmând ca joi sau vineri să meargă la redacţia cotidianului.„Foarte probabil din 1 februarie voi prelua acolo lucrurile pe parte editorială. Voi fi directorul ziarului pe formula veche în care a fost şi Paler, a fost şi Băcanu, a fost şi Hurezeanu”, a spus Rareş Bogdan.

El a precizat că acesta este un proiect personal şi nu are nicio legătură cu Realitatea Media, care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, la care Rareş Bogdan realizează emisiunea „Jocuri de Putere”.

Rareş Bogdan va rămâne şi la Realitatea TV, unde realizează emisiunea „Jocuri de Putere”, dar plănuieşte şi o relansare a ziarului România Liberă, a cărui conducere editorială urmează să o preia.

Ziarul „România liberă” este deținut de omul de afaceri Dan Adamescu.

CITEȘTE: CÂLCÂIUL LUI ADAMESCU

„România liberă” este editat de compania Eta Media Publishers. În perioada iulie – septembrie 2015, a avut un tiraj mediu brut de 14.219 exemplare pe ediție și o medie de vânzări zilnică de 10.562 exemplare, conform declarație de difuzare la BRAT.

Eta Media Publishers a avut în 2014 o cifră de afaceri de 1,01 milioane de euro și pierderi de 283.000 euro. Datoriile firmei se ridicau la finele anului 2014 la 1,2 milioane de euro.