Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

RAPPS ține la preț. Un apartament în Centrul Capitalei scos a doua oară la vânzare tot la 200.000 de euro

case_rapps.jpg
Regia Patrimoniului Protocolului de Stat scoate a doua oară la licitație un apartament de 137 de metri pătrați situat în centrul Capitalei la un preț de pornire de 194.000 de euro. Este același preț cu care a încercat să îl vândă și anul trecut. Si nu este singurul exemplu.

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat va repeta în luna martie a acestui an licitațiile pentru vânzarea mai multor imobile pe care le are în patrimoniu. Prețurile sunt identice cu cele anunțate la primele încercări.

Un apartament cu șase camere situat în centrul Bucureștiului, de aproape 140 metri pătraţi are un preț de pornire al licitației de 194.000 euro. Un apartament cu trei camere, dar cu o suprafață   de doar 90 de mp are un preț de pornire al licitației de 132.000 euro. Mult mai ieftin însă pare să fie un apartament cu patru camere, situat tot într-o zonă bună a Capitalei, de 104 metri pătraţi. Acesta este scos la vânzare la un preț de pornire de 90.000 de euro- același ca și la prima încercare. Prețurile nu include TVA.

Regia Protocolului de Stat deţine peste 650 de locuinţe de protocol şi de serviciu, mai mult de 75 de vile şi aproximativ 300 de hectare teren. Toate aceste bunuri au fost preluate de la fosta gospodărie de stat a PCR. În unele dintre acestea locuiesc foști și actuali demnitari.

Vezi aici cine sunt chiriașii de lux ai caselor de la RAPPS:

În portofoliul Regiei Protocolului de Stat se află însă și alte zeci de imobile extreme de valoroase, de la spaţii comerciale, la hoteluri importante ori unități turistice recunoscute, precum hotelul Triumf din Bucureşti, hotelul Mara din Sinaia, Clubul Floreasca, complexul Scroviştea sau complexul Palat Snagov.

Vezi aici ce firme se află printre chiriașii RAPPS:

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii