Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Auto |
|

Raport Uber: România este pe locul 12 în topul țărilor în care utilizatorii au cel mai bun rating în aplicație

Un raport Uber arată că România se clasează pe locul 12 în topul țărilor în care utilizatorii au cel mai bun rating în aplicație, pe primul loc se află Croația.
 aboneaza-te
Uber 1

În topul orașelor din România în care utilizatorii au cel mai bun rating, orașul Iași se află pe primul loc, urmat de Cluj, Timișoara, Brașov, București. Pentru utilizatorii din România care țin la ratingul lor, vineri este ziua în care au cele mai mari șanse să primească 5 stele. Pe când, la nivel global, ziua cea mai bună este lunea, iar duminica utilizatorii primesc cele mai slabe evaluări.

La nivel global, 1 ianuarie este data calendaristică cu cele mai slabe evaluări pentru utilizatorii Uber, pe când 31 decembrie și 2 ianuarie sunt cele mai bune zile. Perioada sărbătorilor de iarnă este specifică evaluărilor slabe, urmată de Ziua Recunoștinței și Halloween. În România, utilizatorii au primit cele mai bune evaluări în mijlocul verii, pe 1 august.

În România, utilizatorii au mai multe șanse să primească 5 stele dimineața, la 9:00 am. Utilizatorii care călătoresc între miezul nopții și 4 dimineața au cele mai mari șanse de a primi un rating slab.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii