Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Raport : Piața locală de fashion online va depăși pragul de 1 miliard de dolari până la finalul anului

Într-o perioadă în care pandemia de COVID-19 a produs întreruperi importante în activitățile economice, comerțul online a susținut vânzările multor comercianți.
Woman,Shopping,For,Clothes,Online.

Unul dintre aceste sectoare este cel de fashion, în care digitalizarea a condus la o creștere considerabil mai mare decât în anii precedenți, arată un raport realizat de către cei de la PayU.

„Ne așteptăm ca până la finele lui 2021 bugetul pentru cumpărăturile online în categoria fashion să crească cu 75%, trecând pentru prima dată de 1 miliard de dolari. De asemenea, veniturile vor avea o creștere anuală de 10% în perioada 2021 – 2025, ajungând astfel la un volum de piață de 1,6 miliarde de dolari până la finalul anului 2025”, a completat Elena Gheorghe, Country Manager, PayU România.

Raportul intitulat „The Next Frontier: cele mai promițătoare piețe pentru liderii emergenți ai comerțului electronic în 2021 și nu numai” notează faptul că printre segmentele care au înregistrat cele mai rapide creșteri în perioada pandemiei se numără : frumusețe și cosmetice, produse digitale, modă și galanterie și educație.

„Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a activa în comerțul online. O serie de factori, precum trecerea accelerată la cumpărăturile online, rata crescută de penetrare a dispozitivelor mobile, nivelul crescut de acces la internet și incluziunea financiară în creștere, determină consumatorii să cumpere online, în timp ce noile reglementări și inovații sporesc, în continuare, securitatea plăților pentru consumatori”,  a punctat și Mario Shiliashki, CEO, PayU Global Payments.

Raportul, realizat de PayU, analizează cheltuielile efectuate de consumatori în mediul online în 19 țări, de pe cinci continente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii