Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Rămâne cum s-a stabilit: Sorin Pantiș, la închisoare pentru șapte ani

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de revizuire a pedepsei fostului ministru al Comunicațiilor, Sorin Pantiș, condamnat la șapte ani de închisoare în dosarul Institutului de Cercetări Alimentare.
sorin pantis

Fostul ministru a depus, pe 6 iunie, o cerere de revizuire a sentinței, în care a invocat faptul că a fost condamnat de judecătoarea Camelia Bogdan, exclusă ulterior din magistratură pe motiv ca a participat la un seminar unde a predat mai multe cursuri unor funcționari din Ministerul Agriculturii.

Curtea de Apel București a respins ca inadmisibila solicitarea acestuia de revizuire a sentinței. Decizia este definitivă.

În dosarul ICA au fost condamnați definitiv, pe 8 august 2014, de Curtea de Apel București, Dan Voiculescu (10 ani de închisoare), Corneliu Popa, fostul director al ADS (opt ani de) și Sorin Pantiș (șapte ani). Gheorghe Mencinicopschi, fostul director al Institutului de Cercetari Alimentare, a fost condamnat la opt ani de închisoare dar a fost eliberat condiționat în septembrie 2016.

VEZI BILANȚURILE EDITURILOR DIN ROMÂNIA ÎN ANUL 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii