Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Raluca Turcan, ministrul Muncii: „120.000 de locuri de muncă au fost create în 2021”

Aproximativ 120.000 de locuri de muncă au fost create la nivel naţional de la începutul acestui an, a declarat Raluca Turcan, ministrul Muncii, în cadrul unei întâlniri la Slatina cu marii angajatori de pe platforma industrială a județului Olt, conform Radio România Actualități.
Raluca Turcan
Raluca Turcan: „Pe perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă, am sprijinit mediul de afaceri la nivelul judeţului Olt doar cu aproximativ 80 de milioane de lei, la nivel naţional cu aproximativ 7,3 miliarde de lei şi am salvat 1,4 milioane de locuri de muncă. Doar la nivelul judeţului Olt, numărul de angajatori a crescut cu aproximativ 300, iar numărul de angajaţi cu aproximativ 1.400. Ultima dată când am fost în Slatina şi am avut acel târg al locurilor de muncă, vreau să ştiţi că într-o zi s-au angajat 141 de persoane, dintre care 80% cu studii superioare”.
Ministrul Muncii a precizat că pentru menţinerea unei tendinţe de dezvoltare sustenabilă, bazată pe investiţii şi pe locuri de muncă, se au în vedere două direcţii prioritare: pregătirea forţei de muncă şi digitalizarea şi flexibilizarea contractelor de muncă, notează RRA.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii