Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Raluca Strămăturaru a ocupat locul 7 în proba de sanie de la Jocurile Olimpice din Coreea, cel mai bun rezultat al României la această competiție din ultimii 24 de ani

Raluca Strămăturaru (32 de ani) a obţinut, marţi, cel mai bun rezultat al delegaţiei României la actuala ediţie a JO de la Pyeongchang, locul 7, în proba de sanie, fiind unul dintre cele mai bune din istoria participării tricolorilor la Jocurile Olimpice, informează News.ro.
Raluca Stramaturaru

Raluca Strămăturaru (foto) se afla pe locul 10 după primele două manşe de sanie, care au avut loc luni. În manșa a treia, ea a reuşit să mai urce un loc, iar în finală a reuşit un timp de 46,681 de secunde, la 233 de miimi de secundă de câştigătoarea manşei, germana Dajana Eitberger (46.448). La general, sportiva din România a ocupat locul 7.

Natalie Geisenberger (Germania) a câştigat medalia de aur, argintul i-a revenit unei alte germane, Dajana Eitberger. Bronzul a revenit sportivei Alex Gough (Canada).

România nu a mai obţinut o clasare mai bună de la JO din 1994, de la Lillehammer, când echipajul de dublu sanie, format din Ioan Apostol şi Liviu Cepoi, s-au clasat pe locul 6.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii